KMG Imobiliare

Broker acreditat ABI

KMG Imobiliare  - Broker acreditat ABI

Despre noi

All Solutions Team SRL activeaza din anul 2005, iar activitatea este desfasurata de o echipa energica si cu atitudine proactiva.
In august 2014 am demarat o noua etapa in dezvoltarea noastra abordand noi orizonturi, prin lansarea site-ului propriu agentiei, www.kmg-imobiliare.ro si prin abordarea licitatiilor privind proprietatile executate silit.
Credem ca, educatia si responsabilitatea face diferenta in imobiliare. Obiectivul nostru este sa oferim servicii imobiliare de calitate adresandu-ne oamenilor care au nevoie de sprijinul unui profesionist. Ne inspira oamenii care fac lucrurile bine si citandu-l pe Tony Macaluso, trainer real estate,  “Drumul catre finalizarea unei tranzactii imobiliare seamana cu parcurgerea Saharei. Brokerul imobiliar si clientul sunt parteneri de calatorie, insa trebuie sa existe increderea ca niciunul nu incearca sa bea apa pe furis.”  Si noi, abordam activitatea pe care o depunem cu incredere si atunci, obtinem rezultate.
Intr-o abordare profesionista, fiecare om din echipa noastra actioneaza eficient pe zona sa, astfel incat, suntem in postura in care putem acoperi toate sectoarele Bucurestiului, ghidati de faptul ca activitatea de brokeraj imobiliar aduce clientilor sai plus-valoare in tranzactie atunci cand eforturile noastre sunt focusate pe o piata bine cunoscuta.
Rezultatele obtinute ne motiveaza sa mergem mai departe, in dorinta de a atinge perfectiunea.

Viziune, Misiune si Valori

Viziune: Noi, nu vindem, nu cumparam, nu, nu, doar gasim oamenii potriviti pentru proprietatile pe care le gestionam!

Misiune:  sa oferim  consiliere profesionista, servicii de calitate, astfel incat beneficiarii, oamenii  pe care ai intalnim,  sa aleaga cea mai buna solutie imobiliara posibila.

Valori:

  • Etica si Integritate:
  • Excelenta: inseamna sa fii atent la dorintele oamenilor
  • Educatie continua: este singura sansa a evolutiei
  • Perseverenta: aceasta aduce rezultatul
  • Echipa: impreuna facem lucrurile sa se intample!